Tuesday, October 19, 2010

Di sebalik Konspirasi Yahudi

Video yang saudara saksikan ini mungkin sesuatu yang boleh dijadikan rujukan atau sekadar membuka minda mereka yang belum mengetahui konspirasi yang berlaku dalam dunia akhir-akhir ini.

Video yang mengagumkan ini merupakan hasil editing saudara brofat (blog beliau kini sudah ditutup). Video yang berlansung selama 22 minit ini, terbahagi kepada 2 bahagian. Secara keseluruhan, video ini memaparkan pembongkaran perancangan konspirasi serta fitnah yang berlaku pada akhir zaman ini. Sebagaimana dasyat atau hebatnya konspirasi mereka, tiada siapa mampu mengatasi perancangan-Nya.

Harap anda semua dapat meluangkan masa, fokus menonton video ini. Jadi, marilah kita bersedia untuk meningkatkan kesedaran dan melakukan yang terbaik untuk menyebarkan maklumat ini kepada rakan-rakan yang lain supaya mereka tahu apa sebenarnya yang berlaku pada dunia hari ini.

Part 1
 
Part 2

p/s: Segala kandungan di dalam video ini melainkan ayat Al-Quran dan Hadis, boleh jadi benar atau tidak benar. Penilaian daripada pembaca amat dialukan. Moga pendedahan ini membuka minda semua. Segala perancangan Yahudi dan musuh-musuh Islam adalah sudah termaktub dan ini telah diceritakan dalam Al Quran dan Hadis-hadis Rasulullah SAW. Namun yang pasti sehebat manapun perancangan mereka, perancangan Allah mengatasi segalanya. Nah sekarang, hanya tindakan daripada kita untuk kembali muhasabah diri untuk apa kita diciptakan di dunia ini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails